"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van de KNMG

Ergatis gecertificeerd volgens ISO 9001 en NEN 15224 Zorg en Welzijn

11 augustus 2014 - Ergatis is door Bureau Veritas gecertificeerd volgens de kwaliteitsstandaarden ISO 9001 en NEN 15224 Zorg en welzijn (ISO 9001 voor de zorg).

In een externe audit heeft Bureau Veritas vastgesteld dat Ergatis haar kwaliteitsbeleid op een goede manier heeft vastgelegd en dit procesmatig beheerst en verbetert. Ons kwaliteitssysteem stelt ons in staat te voldoen aan de afspraken die wij maken met opdrachtgevers, verwijzers en clienten, en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op onze dienstverlening.

Hieronder treft u enkele felicitaties van onze relaties:

"Proficiat met jullie ISO-certificering. Ik zie dit vooral als een bevestiging van onze ervaringen met jullie dienstverlening, service en klantgerichtheid. Ga zo door!"
Juul van Hout, directeur Connexxion Openbaar Vervoer

"Gefeliciteerd, dit biedt een goede waarborg om de focus op klantgerichtheid en continue verbetering van producten en processen vast te houden. En het ondersteunt tevens een beheerste ketendienstverlening voor onze klanten en clienten."
Jolande Dirkx, directeur Keerpunt

"Gefeliciteerd met jullie ISO-certificering door Bureau Veritas. Een mooie aanvulling op jullie Achmea ABR-keurmerk voor kwalitatief verantwoorde zorg. Op een transparante wijze leveren jullie een waardevolle bijdrage voor onze klanten. Proficiat!"
Kees Glasbergen, inkoper arbeidsgerelateerde zorg Achmea

"Dit is een goede objectieve beoordeling en bevestiging van jullie professionele dienstverlening. Succes met de verdere ontwikkeling van jullie bijzondere verzekeringsgeneeskundige bijdrage in de private uitvoeringspraktijk."
Jim Faas, voorzitter Nederlandse Vereniging voor Verzekeringsgeneeskunde

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.