"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van de KNMG

Bezwaarverzekeringsarts (vanaf 28 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een ervaren bezwaarverzekeringsarts. Als senior arts adviseer je op basis van je ruime kennis en ervaring eigen risico dragers over herbeoordelingsaanvragen in het kader van de WGA. Naast overleg met verwijzers en spreekuurcontacten met cliënten is het maken van inzichtelijke rapportages met nadruk op een gedegen, valide argumentatie hierbij een belangrijk element. Je voert bezwaar- en beroepszaken en je wordt ingezet als gerechtelijk deskundige voor opdrachten van Rechtbanken en de Centrale Raad van Beroep.

Het is mogelijk om het werk als bezwaarverzekeringsarts te combineren met het werk van een arts Arbeid en Gezondheid. Als arts Arbeid en Gezondheid ondersteun je, vanuit een tweedelijnspositie, verwijzende bedrijfsartsen, casemanagers en hun cliënten met medisch geobjectiveerde informatie en adviezen. 

Je komt, afhankelijk van je woonplaats, te werken op een van onze locaties Nijmegen, Breda, Amsterdam, Zwolle of Den Bosch.

Bij Ergatis wordt flink doorgewerkt. Maar in een goede werksfeer en met een zeer gebruiksvriendelijk EPD. Zonder gedoe en managementlagen. Geschikte kandidaten beschikken over gedegen vakmanschap, een actieve leefstijl, zelfsturend vermogen en een dienstbare opstelling naar cliënten, verwijzers, opdrachtgevers en collega's. Ergatis heeft goede arbeidsvoorwaarden met ruimte voor individuele beloning van prestaties.

Solliciteren
Neem voor nadere informatie contact op met Frédérique Schleidt-Couprie, directiesecretaris (024) 845 78 60  / frederique.schleidt@ergatis.nl

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.