"We maken altijd de vertaalslag naar werk en benutting van arbeidsmogelijkheden"Kernwaarde van Ergatis

Coranavirus

29 juni 2020 - Laatste nieuws over beleid van Ergatis met betrekking tot spreekuren en onderzoeken.

In lijn met het advies van het RIVM en de overheidsmaatregelen met betrekking tot de aanpak van het coronavirus hebben wij diverse (hygiëne) maatregelen getroffen om onze fysieke spreekuurcontacten en onderzoeken op een veilige manier uit te voeren. 

We vragen u om thuis te blijven indien u verkoudheidsklachten of verhoging heeft en/of indien een lid van uw gezin/huishouden koorts heeft.

Om drukte te vermijden en afstand te kunnen houden, vragen wij u om bij voorkeur alleen te komen. Als u wordt gebracht vragen we uw begeleider om indien mogelijk buiten te wachten en niet mee naar binnen te gaan.

Daar waar het (binnen de kwaliteitseisen) kan, worden onderzoeken ook aangeboden middels een telefonisch of videocontact. Hiervoor geldt dat we uw privacy hierin belangrijk vinden. We hebben daarom diverse maatregelen getroffen om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen tijdens het videocontact. We hebben gekozen voor de betaalde versie van Zoom en deze zorgvuldig ingericht om de privacy van cliënten en medewerkers te beschermen. Hierbij volgen wij de adviezen van de Branchevereniging voor de Zorg (Actiz) en de KNMG.

Wilt u meer weten over hoe Ergatis omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan de privacyverklaring.

Indien u vragen heeft over een afspraak of onderzoekstraject, aarzel dan niet om contact op te nemen met de trajectassistente van Ergatis. Wij zullen steeds zoeken naar een passende oplossing.

Voor meer informatie over het Corona-virus kunt u terecht op de website van het RIVM.

NB: Wij kunnen geen uitspraken doen over of het medisch verantwoord is om  een cliënt voor onderzoek naar de locatie te laten komen, deze inschatting ligt bij de verwijzend (bedrijfs)arts.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.