"We maken altijd de vertaalslag naar werk en benutting van arbeidsmogelijkheden"Kernwaarde van Ergatis

Coronavirus

23 maart 2022 - Laatste nieuws over beleid van Ergatis met betrekking tot spreekuren en onderzoeken.

Conform overheidsmaatregelen versoepelen wij het beleid t.a.v. het Coronavirus. Wel handhaven wij de extra hygiëne maatregelen om onze fysieke spreekuurcontacten en onderzoeken op een veilige manier uit te kunnen voeren.

Wij vragen cliënten en onderzoekers om bij klachten een corona(zelf)test uit te voeren en bij een positieve uitslag de isolatietermijn in acht te nemen. Het onderzoek zal dan niet op de vestiging plaats kunnen vinden. Daar waar het (binnen de kwaliteitseisen) kan, worden onderzoeken omgezet naar een telefonisch of videocontact. Hiervoor geldt dat we uw privacy hierin belangrijk vinden. We hebben daarom diverse maatregelen getroffen om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen tijdens het videocontact. We hebben gekozen voor de betaalde versie van Zoom en deze zorgvuldig ingericht om de privacy van cliënten en medewerkers te beschermen. Hierbij volgen wij de adviezen van de Branchevereniging voor de Zorg (Actiz) en de KNMG.

Indien u vragen heeft over een afspraak of onderzoekstraject, aarzel dan niet om contact op te nemen met de trajectassistente van Ergatis. Wij zullen steeds zoeken naar een passende oplossing.

(Wij kunnen geen uitspraken doen over het medisch verantwoord is om een cliënt voor onderzoek naar de locatie te laten komen, deze inschatting ligt bij verwijzend arts).

Voor meer informatie over het Corona-virus kunt u terecht op de website van het RIVM. Wilt u meer weten over hoe Ergatis omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan de privacyverklaring.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.