"We maken altijd de vertaalslag naar werk en benutting van arbeidsmogelijkheden"Kernwaarde van Ergatis

Coronavirus

28 juni 2021 - Laatste nieuws over beleid van Ergatis met betrekking tot spreekuren en onderzoeken. 

Binnen de kaders van de overheidsmaatregelen en in lijn met het advies van het RIVM hebben wij diverse (hygiëne) maatregelen getroffen om onze fysieke spreekuurcontacten en onderzoeken op een veilige manier uit te kunnen voeren.
(Wij kunnen geen uitspraken doen over het medisch verantwoord is om een cliënt voor onderzoek naar de locatie te laten komen, deze inschatting ligt bij verwijzend arts).

We vragen u om zich te houden aan de basis (quarantaine) maatregelen en thuis te blijven indien een van de volgende situaties van toepassing is:

  1. U had in de afgelopen 24 uur last van verkoudheid, hoesten, benauwdheid/kortademigheid, verhoging/koorts, verlies van smaak en/of reuk zonder dat uw neus verstopt is.
  2. U heeft Corona of uw huisgenoot heeft milde coronaklachten én koorts of benauwdheidsklachten.
  3. Uw huisgenoot heeft Corona en u had de afgelopen 10 dagen nauw contact met uw huisgenoot.
  4. U bent in quarantaine omdat u nauw contact had met iemand die corona heeft/had en/of u in een risicogebied was.  

Daar waar het (binnen de kwaliteitseisen) kan, worden onderzoeken ook aangeboden middels een telefonisch of videocontact. Hiervoor geldt dat we uw privacy hierin belangrijk vinden. We hebben daarom diverse maatregelen getroffen om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen tijdens het videocontact. We hebben gekozen voor de betaalde versie van Zoom en deze zorgvuldig ingericht om de privacy van cliënten en medewerkers te beschermen. Hierbij volgen wij de adviezen van de Branchevereniging voor de Zorg (Actiz) en de KNMG.

Wij hanteren in wachtruimtes de 1,5 meter regel en vragen u zo mogelijk alleen te komen en een begeleider om buiten te wachten en niet mee naar binnen te gaan. 
In de onderzoekruimtes hanteren we zo mogelijk de 1,5 meter regel, daar waar dit vanwege de aard van het onderzoek niet kan, zijn extra hygiëne maatregelen genomen. 

Indien u vragen heeft over een afspraak of onderzoekstraject, aarzel dan niet om contact op te nemen met de trajectassistente van Ergatis. Wij zullen steeds zoeken naar een passende oplossing.

Voor meer informatie over het Corona-virus kunt u terecht op de website van het RIVM. Wilt u meer weten over hoe Ergatis omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan de privacyverklaring.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.