"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van de KNMG

Desiree Wierper levert bijdrage aan het Prinsjesdagsymposium van de SGBO/Radboudumc

Op dinsdag 15 september 2015 organiseert de SGBO in samenwerking met PAO Heyendael het jaarlijkse Prinsjesdagsymposium met als thema CHRONISCH ZIEK ZIJN: DAT IS HARD WERKEN!

Desiree Wierper zal in haar bijdrage ingaan op het objectiveren van ziektelast.

Dit symposium is interessant voor bedrijfsartsen en verzekeringsartsen. Maar zeker ook voor andere professionals betrokken bij de re-integratie of coaching van werknemers met een chronische ziekte, zoals HR-mensen, arbeidsdeskundigen, psychologen en loopbaancoaches.

Download hieronder de brochure met het programma.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.