"We maken altijd de vertaalslag naar werk en benutting van arbeidsmogelijkheden"Kernwaarde van Ergatis

Ergatis lanceert SOLK-poli

7 januari 2016 - Ergatis heeft een aparte SOLK-poli ingericht voor cliënten met Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (fybromyalgie, chronische vermoeidheid, ME, etc.).

Naar aanleiding van de sterke groei van aanmeldingen van cliënten met SOLK en de hiervoor uiteenlopende benodigde diagnostische onderzoeken, zijn de specialisten en testen logistiek samengebracht op dezelfde locatie.

Het onderzoekstraject wordt uitgevoerd door een arts voor arbeid en gezondheid met inzet van een internist en bloedonderzoek. De ondersteunende inspanningstesten, coping- en neuropsychologische onderzoeken vinden plaats op 2 aparte testdagen. Op indicatie kan aanvullende diagnostiek worden verzorgd door een neuroloog, cardioloog, longarts of psychiater.

De medische eindrapportage bevat alle onderzoeksbevindingen, behandeladviezen en een verzekeringsgeneeskundige onderbouwing van de belastbaarheid incl. FML. Een en ander conform de multidisciplinaire richtlijn CVS (februari 2013).

De poli is onlangs gestart in Nijmegen en opent vanaf maart 2016 ook in Breda. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Desiree Wierper-Heijnen, medisch directeur 024 - 845 78 60.

Naschrift: zie ook onze reactie van 23 maart 2018 op het advies van de Gezondheidsraad over ME/CVS

 

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.