"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van de KNMG

Ergatis levert bijdrage aan VeRiFi Zomermarkt 25-26 juni

Op 25 en 26 juni organiseert CS Opleidingen een spetterende zomermarkt bij De Zonnewijzer in Randwijk. Twee dagen met een keur aan kennisworkshops om uit te kiezen én alle gelegenheid om te netwerken op ons gezellige VeReFi-plein.

Bas Tomassen en Desiree Wierper verzorgen er een workshop Belastbaarheidsbeoordeling als sleutel voor herstel en re-integratie en laten zien hoe je beweging krijgt in een stagnerend verzuimdossier. Zij gaan daarbij in op de volgende vragen: Wat doe je als een werknemer door ziekte langdurig is uitgevallen en hervatting van werkzaamheden uitblijft of stagneert? Wat is de top 10 van meest voorkomende medische beperkingen en hoe ga je daar mee om? Hoe lees je de Functionele Mogelijkheden Lijst? Hoe kun je zien of de FML consistent is? Wat zijn kritische re-integratieblokkerende FML-items ? Waarom is het benutten van arbeidsmogelijkheden belangrijk voor herstel? Welke medische beperkingen wijzen op IVA?

Kijk hier voor meer informatie.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.