"We maken altijd de vertaalslag naar werk en benutting van arbeidsmogelijkheden"Kernwaarde van Ergatis

Medewerker frontoffice Nijmegen

Voor onze hoofdvestiging in Nijmegen zijn we op zoek naar een medewerker frontoffice (32-40 u/wk).

De baan
Als medewerker frontoffice ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van klanten, het verwerken van aanmeldingen, het opstellen en bewaken van offertes, het factureren van afgeronde opdrachten, het afnemen van klantenenquêtes, het opstellen van managementinformatie en het signaleren van trends in de opdrachtportefeuille.

Functie eisen
Geschikte kandidaten hebben ervaring en/of affiniteit met frontoffice activiteiten in de Arbo- of re-integratie dienstverlening en zijn in het bezit van een relevant MBO+/HBO diploma.

Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en hebt een actieve leefstijl. Je bent zelfstandig en praktisch ingesteld, je werkt nauwkeurig en je kunt je eigen werk plannen en organiseren. Daarbij ben je gemakkelijk in de omgang met collega’s en haal je voldoening uit het helpen van klanten en het aanbieden van producten en diensten.

Bij Ergatis worden medewerkers betrokken bij vernieuwing en uitgenodigd mee te denken over verbetering van de dienstverlening. We hebben goede arbeidsvoorwaarden met ruimte voor individuele beloning van prestaties.

Solliciteer nu
Neem voor nader informatie contact op met Frédérique Schleidt-Couprie, directiesecretaris (024) 845 78 60. Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar info@ergatis.nl.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.