"We maken altijd de vertaalslag naar werk en benutting van arbeidsmogelijkheden"Kernwaarde van Ergatis

Neuropsycholoog 32-40 uur p/w in vaste dienst of ZZP via Sitagre

In verband met uitbreiding van onze dienstverlening hebben wij een vacature voor een neuropsycholoog die ons professionele team komt versterken voor minimaal 3 dagen per week, op freelance basis of in vaste dienst.

Wat maakt werken bij ons speciaal?
Voor onze multidisciplinaire trajecten maken wij gebruik van een groot netwerk van specialisten en deskundigen, waaronder neurologen, psychiaters en fysiotherapeuten. Naast het uitvoeren van neuropsychologische onderzoeken, kun je tevens doorgroeien in andere onderzoeken, zoals de copingonderzoeken behorende bij onze Leefstijl Belastbaarheidsonderzoeken of Fysieke Belastbaarheidsonderzoeken.
Wij werken met een uitgebreide ‘testkast’ en met i-Pads waarop testen en diverse vragenlijsten ten behoeve van het onderzoek beschikbaar zijn.
Wij staan open voor jouw input en zienswijzen, zijn altijd bezig onszelf en onze producten te verbeteren. Wij werken met een speciaal voor onze eigen organisatie geschreven, gebruikersvriendelijk en zeer overzichtelijk EPD.
Je komt ons team van 12 neuropsychologen en A&O-psychologen versterken, waarmee wekelijks een overlegmoment is en eens in de 6-weken een uitgebreid overleg.

Wie zijn wij?
Sitagre is een medisch expertisecentrum en een zusterbedrijf van Ergatis. Waar Ergatis in optima forma is bij stagnatie van herstel en re-integratie, is Sitagre er juist voor vroege inschakeling om langdurige uitval te voorkomen, ook als er geen duidelijke diagnose is.
Wij voeren uitgebreide expertise onderzoeken uit ten behoeve van claimbeoordelingen op verzoek van bedrijfsartsen, verzekeringsartsen of medisch adviseurs. 

Wat zijn de werkzaamheden?
Als neuropsycholoog voer je een neuropsychologisch onderzoek (NPO) uit als onderdeel van ons (arbeidsgeneeskundig) onderzoekstraject. Het NPO duurt circa drie uur en vindt plaats op of nabij een van onze zes locaties (Nijmegen, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Breda of Den Bosch).
Het NPO bestaat uit drie delen: een neuropsychologisch vraaggesprek, het uitvoeren van testen en het verwerken van de uitkomsten tot een conclusie en advies. De bevindingen van het NPO rapporteer je aan de voor het traject verantwoordelijke arts en worden gebruikt om te komen tot de medische eindconclusie en het advies ten aanzien van belastbaarheid voor arbeid van cliënt. Zo willen wij cliënt helpen zich staande te houden, alsook de bedrijfsarts adviseren hoe uitval te voorkomen en zo het hervatten van werk of herstel te bespoedigen.

Nieuwsgierig?
Neem dan contact op met Annemieke van der Sterre, personeelszaken via 024-8457860 of stuur een e-mail naar pz@ergatis.nl. Kijk voor meer informatie op www.sitagre.nl en www.ergatis.nl.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.