"We maken altijd de vertaalslag naar werk en benutting van arbeidsmogelijkheden"Kernwaarde van Ergatis

Heb jij een hbo-opleiding Toegepaste Psychologie (bijna) afgerond en wil je direct aan de slag in een interessant werkveld? Dan investeren wij graag in jou!

In een compact traineeprogramma leiden we je op tot professional toegepaste psychologie, die expert/kundig/gespecialiseerd is in het in kaart brengen van cognitieve en psychische belastbaarheid van volwassenen.

We hebben plaats voor 5 ambitieuze kandidaten die nieuwsgierig en breed georiënteerd zijn, snel leren, initiatief durven nemen, niet opgeven bij tegenslag en gericht zijn op samenwerking. Voor de zomer trappen we af met een sportief teambuildingsweekend waar jij je toekomstige collegae en supervisors zult leren kennen. In september kom je in dienst voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling, en start het traineeprogramma. Het programma bestaat uit vier modules* waarin theorie en praktijk worden afgewisseld. Je wordt gekoppeld aan een ervaren psycholoog, die eerst als supervisor en later als buddy fungeert.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Desiree Wierper of Frédérique Schleidt.
Te bereiken op:
E-mail: info@ergatis.nl    Telefoonnummer: 024 - 845 78 60   WhatsApp: 06 57185501

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.ergatis.nl en www.sitagre.nl.

*Als professional toegepaste psychologie word je ingezet in de volgende onderzoeken:

Het neuropsychologisch onderzoek
Een onderzoek naar cognitieve functies. Het brengt onder andere in kaart hoe iemand de aandacht kan richten en verdelen, hoe het geheugen functioneert en hoe snel iemand informatie kan verwerken.

Het mentaal duurbelastbaarheidsonderzoek
Een speciaal ontwikkeld onderzoek naar vermoeidheid en de invloed daarvan op het cognitief functioneren.

Het copingonderzoek
 Een psychologisch onderzoek naar de wijze waarop iemand omgaat met gezondheidsproblemen, stressvolle situaties, pijn en tegenslagen.

Het psychisch belastbaarheidsonderzoek
en onderzoek naar mentale draagkracht. In kaart wordt gebracht hoe iemand omgaat met spanning, druk en stress, hoe de sociale interactie met anderen verloopt, welke situaties belastend zijn, en op welk niveau iemand op dit moment functioneert.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.