"We maken altijd de vertaalslag naar werk en benutting van arbeidsmogelijkheden"Kernwaarde van Ergatis

Trajectassistent Rotterdam (32-40 u/wk)

Wij zijn per direct op zoek naar een vlotte en enthousiaste trajectassistent  (0,8 – 1 fte) voor onze nieuwe vestiging in Rotterdam.

De baan
Als trajectassistent ben je verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en voortgangsbewaking van medische onderzoekstrajecten. Je ondersteunt de arts voor Arbeid en Gezondheid en onderhoudt contacten met cliënten, verwijzers en ingeschakelde specialisten en deskundigen.  Je werkzaamheden bestaan op trajectniveau uit onder andere uit het maken van afspraken, het verwerken van medische gegevens, het verzorgen van de administratie en het afhandelen van correspondentie. Daarnaast ben je op de vestiging verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen waaronder het ontvangen onze cliënten, artsen en deskundigen.

Functie eisen
Je bent dienstverlenend en praktisch ingesteld, hebt snel overzicht en werkt nauwkeurig. Je bent flexibel, oplossingsgericht en stressbestendig. Je kunt gemakkelijk communiceren en haalt voldoening uit het halen van deadlines. Relevante opleiding (b.v. doktersassistent of medisch secretaresse) en/of werkervaring bij een huisartsenpraktijk of arbodienst) is een pré.

Extra’s
Ergatis heeft goede arbeidsvoorwaarden met ruimte voor eigen initiatief. Er wordt flink doorgewerkt in een goede werksfeer en met een zeer gebruiksvriendelijk Elektronisch Patiënten Dossier.

Solliciteren
Stuur je CV of linked-in profiel naar pz@ergatis.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Annemieke van der Sterre, personeelszaken (024) 845 78 60  / vandersterre@ergatis.nl

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.