"We maken altijd de vertaalslag naar werk en benutting van arbeidsmogelijkheden"Kernwaarde van Ergatis

Vacature Arts Arbeid & Gezondheid (in opleiding) voor Zwolle vanaf 28 uur

Ben je BIG geregistreerd arts met ervaring in en/of affiniteit met sociale geneeskunde?
Wij zijn op zoek naar artsen die de stap willen maken om als een spin in het web met reële medische problematiek aan de slag te gaan om duurzame inzetbaarheid en optimale benutting van arbeidsvermogen te bewerkstelligen.

De baan
Als arts voor arbeid en gezondheid ben je namens Ergatis verantwoordelijk voor de arbocuratieve samenwerking met casemanagers/bedrijfsartsen/medisch adviseurs aan de klantkant en huisartsen/medisch specialisten uit de curatieve sector.

Je helpt verwijzers en cliënten met vragen, voert intakes uit, raadpleegt behandelend arts(en), schakelt medisch specialisten in voor aanvullend advies of intercollegiaal overleg, overlegt met contactpersonen aan werkgeverszijde, maakt arbeidsgeneeskundige rapportages en beargumenteert keuzes ten behoeve van de juiste vervolgstap of interventie.

In plaats van zelf de verzuimbegeleiding op te pakken ga je vanuit een tweedelijnspositie verwijzende bedrijfsartsen, casemanagers en hun cliënten ondersteunen met medisch geobjectiveerde informatie en adviezen.

Functie eisen
Je bent een snelle denker, een makkelijke schrijver en overtuigend adviseur. Verder beschik je over academisch werk- en denkniveau ben je geregistreerd als arts, medisch specialist, verzekeringsarts en/of bedrijfsarts. Bij voorkeur heb je enige klinische ervaring opgedaan.

  • Bij Ergatis krijg je de beschikking over een arbocuratief netwerk van medisch specialisten uit ziekenhuizen en klinieken door heel Nederland, psychologen en psychiaters via ons zusterbedrijf Sitagre en een FML-lab voor fysiek-functioneel en cognitief belastbaarheidsonderzoek.
  • Ergatis heeft goede arbeidsvoorwaarden met ruimte voor individuele beloning van prestaties.
  • Bij Ergatis wordt flink doorgewerkt. Maar in een goede werksfeer en met een zeer gebruiksvriendelijk EPD. Zonder gedoe en managementlagen en ruimte voor eigen initiatief.
  • Ergatis is erkend als opleider voor de opleiding tot verzekeringsarts.
  • Door onze samenwerking met Radboudumc/SGBO kun je als bedrijfsarts desgewenst binnen een jaar ook je registratie als verzekeringsarts halen.

Solliciteer nu
Neem voor nader informatie contact op met Annemieke van der Sterre, personeelszaken (024) 845 78 60  / pz@ergatis.nl

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.