"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van de KNMG

Vacature Verzekeringsarts vanaf 28 uur

Ben je verzekeringsarts en wil je graag een grotere bijdrage leveren aan participatie van arbeidsongeschikte werknemers? Wij zijn op zoek naar verzekeringsartsen die met hun beoordelingen en adviezen in een eerder stadium van ziekte willen bijdragen aan vergroting van belastbaarheid, herstelbevordering en re-integratie.

De baan
Als verzekeringsarts help je verwijzers en cliënten met vragen, voer je intakes uit, raadpleeg je behandelend arts(en), schakel je medisch specialisten in voor aanvullend advies of intercollegiaal overleg, overleg je met contactpersonen aan werkgeverszijde en beargumenteer je keuzes ten behoeve van de juiste vervolgstap of interventie. Uiteraard leg je dit vast in goed leesbare medische rapportages.

Vanuit een tweedelijnspositie ga je verwijzende bedrijfsartsen, casemanagers en hun cliënten ondersteunen met medisch geobjectiveerde informatie en adviezen.

Functie eisen
Je bent een snelle denker, een makkelijke schrijver en overtuigend adviseur. Verder ben je geregistreerd als verzekeringsarts. Bij voorkeur heb je enige klinische ervaring opgedaan.

  • Ergatis heeft een goede reputatie in de markt.  
  • We hebben een goede werksfeer, zonder gedoe en managementlagen en ruimte voor eigen initiatief. We werken met een zeer gebruiksvriendelijk EPD.
  • Bij Ergatis krijg je de beschikking over een arbocuratief netwerk van medisch specialisten uit ziekenhuizen en klinieken door heel Nederland, psychologen en psychiaters via ons zusterbedrijf Sitagre en een FML-lab voor fysiek-functioneel en cognitief belastbaarheidsonderzoek.
  • Ergatis heeft goede arbeidsvoorwaarden met ruimte voor individuele beloning van prestaties.
  • Ergatis is erkend als opleider voor de opleiding tot verzekeringsarts dus artsen in opleiding tot verzekeringsarts zijn ook welkom voor een gesprek.

Standplaats
Door de manier waarop we zijn georganiseerd maakt het in principe niet uit wat je standplaats wordt: Breda, Den Bosch, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle of Nijmegen.

Solliciteer nu
Neem voor nadere informatie contact op met Desiree Wierper, medisch directeur/verzekeringsarts (024) 845 78 60  / wierper@ergatis.nl

 

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.