"Na lang shoppen en veel onzekerheid lijkt de betrokkene nu eindelijk het juiste antwoord te hebben gevonden"Testimonial van een bedrijfsarts

Vacature physician assistent (in opleiding)

Mooie carrièrestap voor enthousiaste fysiotherapeut

Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar Physician Assistants (32-40 uur/wk).

Over Ergatis
Ergatis is een medisch expertisecentrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij onderzoeken gezondheidsklachten en daarmee samenhangende medische beperkingen van langdurig zieke werknemers. Op basis van ons arbeidsgeneeskundige onderzoek worden samenhangende en goed onderbouwde adviezen gegeven over benutbare arbeidsmogelijkheden ter bevordering van verder herstel en over het nut en de noodzaak van belastbaarheidsverhogende interventies ten behoeve van re-integratie. Zo nodig bemiddelen wij naar adequate behandeling.

Functieomschrijving
Ergatis is op zoek naar meerdere Physician Assistants als praktijkondersteuners van onze artsen voor Arbeid en Gezondheid. Je werkzaamheden als Physician Assistant bestaan uit geneeskundige basistaken zoals het afnemen van anamneses, overleg met artsen en specialisten, verslaglegging en gericht onderzoek en advies op je eigen gespecialiseerde deelterrein. Je herkent ‘rode vlaggen’ in de anamnese en diagnostiek van belangrijke ziektebeelden binnen je specialisme. Je functioneert onder supervisie van de arts maar handelt je taken zelfstandig af. Het betreft een nieuwe functie binnen Ergatis.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde Master Physician Assistent of je bent bereid deze master via Ergatis te volgen (vooropleiding bachelor fysiotherapie verdient de voorkeur)
  • Je beschikt over een professionele beroepshouding en sociale vaardigheden in omgang met cliënten, verwijzers, medisch specialisten en werkgevers.
  • Je beschikt over aanpassingsvermogen en flexibiliteit om te kunnen functioneren in een intermediaire rol.
  • Je hebt een actieve leefstijl (practice what you preach).

Arbeidsvoorwaarden
Ergatis heeft goede arbeidsvoorwaarden met ruimte voor individuele beloning van prestaties. Indien je de opleiding tot Psysician Assistant gaat volgen betaalt Ergatis de opleiding en volg je de contacturen in werktijd.

Solliciteer nu
Neem voor nader informatie contact op met Annemieke van der Sterre, management-assistente (024) 845 78 60. Je kunt je motivatiebrief en CV mailen naar pz@ergatis.nl.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.