"Na lang shoppen en veel onzekerheid lijkt de betrokkene nu eindelijk het juiste antwoord te hebben gevonden"Testimonial van een bedrijfsarts

Verzekeringsarts Den Bosch (vanaf 28 uur)

Voor onze nieuwe vestiging in Den Bosch komen wij graag in gesprek met vakvolwassen verzekeringsartsen met de overtuiging dat arbeidsgerelateerde zorg in Nederland beter kan en moet.

We zijn op zoek naar praktisch ingestelde verzekeringsartsen die willen meedoen met Ergatis. Enthousiaste teamplayers die in een andere rol een grotere bijdrage willen leveren aan bedrijfsgezondheidszorg en sociale zekerheid. We bieden prima arbeidsvoorwaarden.

Verbindende schakel in arbocuratieve samenwerking

Als arts voor arbeid en gezondheid ben je verantwoordelijk voor arbocuratieve samenwerking met bedrijfsartsen/medisch adviseurs aan de klantkant en medisch specialisten uit de curatieve sector.

Je helpt verwijzers en cliënten met vragen, voert intakes uit, raadpleegt behandelend arts(en), schakelt medisch specialisten in voor aanvullend advies of intercollegiaal overleg, overlegt met contactpersonen aan werkgeverszijde, maakt arbeidsgeneeskundige rapportages en beargumenteert keuzes ten behoeve van de juiste vervolgstap of interventie. In voorkomende gevallen onderzoek je voor eigen risico dragers of een herbeoordelingsaanvraag aan de orde is en help je tevens bij bezwaar- en beroepszaken rond afschatting van arbeidsongeschiktheid. Kortom, een spin in het web die met reële medische problematiek aan de slag gaat om duurzame inzetbaarheid en optimale benutting van arbeidsvermogen te bewerkstelligen. Wendbaar en flexibel zonder al te veel overhead.

Stuur je CV of linked-in profiel naar info@ergatis.nl. Voor aanvullende inlichtingen kun je contact opnemen met Desiree Wierper-Heijnen, medisch directeur (wierper@ergatis.nl of 024-845 78 60).

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.