"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van de KNMG

Workshop Arbeid en Belastbaarheid (voor casemanagers)

Deze nascholing wordt verzorgd als incompany training voor groepen vanaf 25 personen.

Datum: nader af te spreken
Tijdstip: 13.30 - 17.00 uur
Locatie: nader af te spreken
Kosten: € 95 pp | Gratis voor klanten van Ergatis
Aanmelden: mail aan nascholing@ergatis.nl

Op basis van concrete casuïstiek wordt uitleg gegeven over de begrippen ziekte, verzuim en arbeidsongeschiktheid in het kader van de WVP en WIA. Centraal daarbij staat de objectivering van medische beperkingen en belastbaarheid voor arbeid. De workshop wordt praktisch vormgegeven aan de hand van de verschillende rubrieken van de functionele mogelijkheden lijst (FML), omdat de terminologie in dit instrument een goede gemeenschappelijke taal biedt in de communicatie tussen casemanager, bedrijfsarts, arbeidsdeskundige en verzekeringsarts.

Deze workshop is vooral interessant voor casemanagers met enige jaren ervaring als regievoerder bij langdurige verzuimdossiers. Kennis van WVP en WIA wordt verondersteld aanwezig te zijn.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.