"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van de KNMG

Achmea kiest voor Ergatis als diagnostiekpartner

6 september 2017 - Achmea Inkomensverzekeringen heeft Ergatis gecontracteerd als exclusieve diagnostiekpartner in de ketenzorg voor zieke werknemers van werkgevers met een verzuimverzekering bij één van de labels van Achmea: Interpolis, Avero, Centraal Beheer of Zilveren Kruis.

Ergatis levert multidisciplinaire diagnostiek op verzoek van de bedrijfsarts of uiterlijk na 6 maanden verzuim, en geeft een samenhangend advies over adequate behandeling van de klachten in combinatie met de benutbare arbeidsmogelijkheden ter ondersteuning van het verdere herstel. Daarnaast levert Ergatis via haar zusterbedrijf Sitagre snelle diagnostiek van psychische klachten in een vroegtijdig stadium van verzuim en zorgbemiddeling naar de juiste behandeling.

Ergatis positioneert zich als een vernieuwende zorgpartner die gespecialiseerd is in het leveren van diagnostiek voor zieke werknemers waarvan het herstel en de re-integratie stagneert. Dit helpt bij het oplossen van complexe verzuimsituaties en is een waardevolle aanvulling op de begeleiding van zieke werknemers door bedrijfsartsen en de behandeling door interventiebedrijven.

In onderstaande bedrijfsvideo geeft Bas Tomassen, algemeen directeur van Ergatis, uitleg over de dienstverlening voor Achmea.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.