"Ik zal de beschikbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg bevorderen"Fragment uit artseneed van de KNMG

Het Financieel Dagblad heeft Ergatis voor het 5e jaar op rij aangewezen als FD Gazelle

29 oktober 2020 – De FD Gazellen Awards zijn een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het hoofdcriterium is een ononderbroken omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Daarnaast wordt vereist dat bedrijven financieel gezond zijn.

Ergatis is trots op dit predicaat en ziet hierin een bevestiging van haar strategische focus op arbeidsgerelateerde medische expertises en second opinions bij problematisch ziekteverzuim. Met eerste klas artsen voor arbeid en gezondheid en een exclusief netwerk van medisch specialisten uit ziekenhuizen en klinieken door heel Nederland.

Wij bedanken onze klanten, businesspartners en verwijzers voor hun loyaliteit en vertrouwen!

Meer informatie over FD Gazellen vindt u op de website van het Financieel Dagblad.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.