"We maken altijd de vertaalslag naar werk en benutting van arbeidsmogelijkheden"Kernwaarde van Ergatis

Belastbaarheidsonderzoek in FML-lab

Op indicatie voeren wij belastbaarheidsonderzoek uit aan de hand van praktijktesten, gedragsobservaties en vragenlijsten. Dit wordt ingezet indien de diagnose, behandeling en prognose reeds bekend zijn, maar behoefte bestaat aan meer inzicht in het feitelijk functioneren als gevolg van bepaalde klachten en beperkingen. Bijvoorbeeld ten behoeve van het opstarten van werkhervatting, ter voorkoming van terugval of verergering van klachten (duurzame inzetbaarheid), of ter onderbouwing van arbeidsongeschiktheidsclaims.

Wij bieden de volgende onderzoeken:

FUNCTIONEEL (gedeeltelijke FML)

INTEGRAAL (volledige FML)

Daarnaast leveren wij bij twijfel aan de diagnose, behandeling of prognose tevens aanvullend medisch specialistisch onderzoek. Wij beschikken over alle medische specialismen om de meest voorkomende medische klachten goed te kunnen beoordelen.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte voor het verkrijgen van duidelijkheid over de mogelijkheden en beperkingen van uw werknemer.

Procedure

Na aanmelding stemmen wij af met de verwijzer en informeren wij de werknemer over het traject bij Ergatis. Wij vragen betrokkene een toestemmingsverklaring in te vullen ...

Meer informatie

Tips voor verwijzen

Hieronder is een overzicht opgenomen van situaties waarin het verstandig kan zijn om Ergatis in te schakelen. Graag adviseren wij u in concrete gevallen over onze mogelijkheden en de toegevoegde waarde van een ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.