"Na lang shoppen en veel onzekerheid lijkt de betrokkene nu eindelijk het juiste antwoord te hebben gevonden"Testimonial van een bedrijfsarts

Lifestylekeuring

Wat is lifestylekeuring?
Een lifestylekeuring is een onderzoek naar de gezondheid van mensen in combinatie met het bestaan van eventuele gezondheidsbelemmerende factoren. Het brengt in kaart hoe er wordt omgegaan met de gezondheid (voeding, slapen, bewegen, middelen, ontspanning, etc.) alsook op welk niveau de conditie momenteel is. Vervolgens zullen wij een passend lifestyle-, begeleidings- en trainingsadvies geven.

Waarom wordt er een lifestylekeuring uitgevoerd?
Middels een lifestylekeuring proberen we inzicht te verkrijgen in een eventueel bestaande onderliggende oorzaak van bestaande gezondheidsproblemen. Veel gezondheidsklachten vinden namelijk mede hun oorsprong of worden onderhouden door een niet optimale voeding of leefstijlkeuzes. Het doel van het onderzoek is een ieder te adviseren en meer regie te geven over de gezondheid, verminderen van klachten en het verbeteren van de vitaliteit. 

Hoe lang duurt een lifestylekeuring?
Het onderzoek duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. 

Hoe wordt een lifestylekeuring uitgevoerd?
Een lifestylekeuring wordt uitgevoerd door een sportarts in combinatie met een psycholoog. Het onderzoek bestaat uit een gesprek, lichamelijk onderzoek, bloedonderzoek en diverse testen (o.a. een submaximale inspanningstest passend bij de conditie) en metingen (o.a. bloeddruk, vetpercentage). Voorafgaand aan het onderzoek ontvangt betrokkene een digitale vragenlijst om in te vullen die het onderzoek bij Ergatis ondersteunen. De uitkomsten en adviezen van de lifestylekeuring worden met betrokkene besproken en vervolgens ontvangt betrokkene een afschrift van de rapportage.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte voor het verkrijgen van duidelijkheid over de mogelijkheden en beperkingen van uw werknemer.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.