"Na lang shoppen en veel onzekerheid lijkt de betrokkene nu eindelijk het juiste antwoord te hebben gevonden"Testimonial van een bedrijfsarts

Klanttevredenheid

Ergatis hecht grote waarde aan feedback van klanten. Wij doen systematisch onderzoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening continu te kunnen meten en verbeteren. Dit maakt integraal onderdeel uit van ons gecertificeerde kwaliteitssysteem.

Los daarvan heeft een promovendus van de Radboud Universiteit in het kader van een studie in opdracht van het ministerie van SZW in oktober 2014 een enquête gestuurd naar 300 verwijzers. Daarop hebben 94 personen gereageerd (31%).  

In de enquête is onder andere gevraagd in welke mate verwijzers de diensten van Ergatis zouden aanbevelen aan anderen (familie, vrienden, collega’s, etc.). De achterliggende gedachte is simpel: als u graag een bepaald product gebruikt of zaken doet met een bepaald bedrijf, wilt u dit maar al te graag delen met anderen.  

Uit het onderzoek is gebleken dat :

  • 28% van de verwijzers met een score van 9 of 10 als promotor van Ergatis kan worden beschouwd
  • 67% van de verwijzers met een score van 7 of 8 als tevreden klant van Ergatis kan worden beschouwd
  • 5% van de verwijzers met een score van 0-6 als criticaster van Ergatis kan worden beschouwd

Zie tevens het nieuwsbericht over de studie van Celsus/Radboudumc naar de toegevoegde waarde van onze arbeidsgerelateerde medische adviestrajecten bij problematisch verzuim.

Dienstenoverzicht

De dienstverlening van Ergatis bestaat uit de volgende arbeidsgerelateerde medische expertises: Arbeidsgeneeskundige diagnostiek van gezondheidsklachten Dit product wordt ingezet voor de aanpak van problematisch ...

Meer informatie

Over ons

Ergatis is een Medisch Expertise Centrum op het gebied van Arbeid en Gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gezondheidsklachten en medische beperkingen van mensen die langdurig ziek en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.