"We maken altijd de vertaalslag naar werk en benutting van arbeidsmogelijkheden"Kernwaarde van Ergatis

Organisatie

Ergatis organiseert haar dienstverlening vanuit een hoofdkantoor in Nijmegen, nevenvestigingen in Breda, Amsterdam, Zwolle, Den Bosch en diverse spreekuurlocaties verspreid over het land.

Onze artsen voor arbeid en gezondheid voeren opdrachten van verwijzers uit in samenwerking met medisch specialisten uit ziekenhuizen en klinieken door heel Nederland. Hiervoor hebben wij een exclusief netwerk voor arbeidsgerelateerde zorg samengesteld dat onder meer bestaat uit orthopeden, revalidatie-artsen, reumatologen, cardiologen, neurologen, internisten, longartsen en - via ons zusterbedrijf Sitagre - psychologen en psychiaters. Daarnaast beschikken wij over een FML-lab voor fysiek, psychisch en (neuro)psychologisch belastbaarheidsonderzoek.

De administratief-logistieke afhandeling van de verschillende processtappen in de Ergatis-procedure wordt ondersteund door trajectassistenten.

Procedure

Na aanmelding stemmen wij af met de verwijzer en informeren wij de werknemer over het traject bij Ergatis. Wij vragen betrokkene een toestemmingsverklaring in te vullen voor het verwerken van zijn/haar ...

Meer informatie

Tips voor verwijzen

Hieronder is een overzicht opgenomen van situaties waarin het verstandig kan zijn om Ergatis in te schakelen. Graag adviseren wij u in concrete gevallen over onze mogelijkheden en de toegevoegde waarde van een ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.