"We maken altijd de vertaalslag naar werk en benutting van arbeidsmogelijkheden"Kernwaarde van Ergatis

Kosten

De tarieven van de verschillende diensten van Ergatis zijn op aanvraag beschikbaar. Wij maken desgewenst graag een offerte.

De dienstverlening van Ergatis wordt in rekening gebracht bij de opdrachtgever. Afhankelijk van de afspraken die de opdrachtgever heeft met een zorg- en/of inkomensverzekeraar, worden deze kosten geheel of gedeeltelijk vergoed.

Ergatis maakt optimaal gebruik van de reguliere gezondheidszorg die wordt gefinancierd volgens de zorgverzekeringswet. Indien het eigen risico van de werknemer wordt aangesproken als gevolg van het (aanvullend) onderzoek, dan wordt dit door ons verrekend met betrokkene.

Meerwaarde

In Nederland is de behandeling van zieke patiënten anders georganiseerd dan de begeleiding van arbeidsongeschikte werknemers. Bij eenvoudige en kortdurende gezondheidsklachten is dat over het algemeen geen ...

Meer informatie

Ervaringen

Hierbij stem ik in met het verstrekken van de conclusiebrief aan mijn werkgever en het verstrekken van de FML aan mijn bedrijfsarts. Ook wil ik aangeven dat de arts eea wederom uitstekend heeft verwoord en ...

Meer informatie

De website www.ergatis.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.