Werken bij Ergatis

Het klantenteam bestaat uit medisch secretaresses, artsen Arbeid & Gezondheid en artsen Arbeid & Leefstijl, verzekeringsartsen, fysiotherapeuten, adviseurs Arbeid & Gezondheid en trajectassistenten. Een aantal van onze artsen zijn medisch specialisten die een overstap hebben gemaakt naar de arbeidsgeneeskunde zonder afscheid te hoeven nemen van het eigen specialisme. De staf en ondersteuning bestaat uit receptionisten, medewerkers frontoffice en een kwaliteitscoördinator, traject- en IT manager, HR- en facilitair manager en een operationeel én medisch directeur. 

Wij werken samen met diverse medisch specialisten zoals orthopeden, revalidatieartsen, reumatologen, cardiologen, neurologen, internisten, longartsen en - via ons zusterbedrijf Sitagre - psychologen en psychiaters. Ergatis is een objectieve, betrouwbare en servicegerichte organisatie. We hanteren daarbij een objectieve en integrale benadering van gezondheidsklachten en maken daarbij altijd de vertaalslag naar arbeidsmogelijkheden. Daarbij onderhouden wij laagdrempelige en servicegerichte relaties met verwijzers en zit ons werk er pas op als onze cliënten en verwijzers goed geholpen zijn.

Vacature overzicht

No items found.

Benieuwd wat Ergatis voor je kan betekenen?

Neem contact op met Ergatis om meer te weten te komen over hoe we je kunnen helpen of meld een werknemer direct aan via ons aanmeldformulier.