Voor werkgevers

Het is een uitdaging waar u als werkgever of casemanager mee te maken kunt krijgen: begrijpen waarom werknemers verzuimen en hoe dit het beste kan worden aangepakt. Iedere situatie is uniek en vereist een zorgvuldige en persoonlijke benadering.

Onze inzet voor innovatie betekent dat we altijd zoeken naar de meest up-to-date en effectieve methoden in de arbeidsgeneeskunde.

Bij Ergatis geloven we in het bouwen van vertrouwen door duidelijkheid. Met onze hulp kunt u erop vertrouwen dat u het beste advies krijgt voor uw werknemers. Laat Ergatis uw gids zijn in de complexe wereld van de arbeidsgeneeskunde. Voorkom verkeerde inschattingen van re-integratie, onnodige vertragingen en conflicten.

Hoe Ergatis werkt 

Voor werkgevers

1. Aanmelding

Als werkgever of arts kun je eenvoudig een werknemer aanmelden via het aanmeldformulier, telefonisch of e-mail.

2. Intake

Wij starten met een laagdrempelige intake waarin onze arts samen met de cliënt de medische klachten, reeds uitvoerde onderzoeken en behandelingen en overige arbeid gerelateerde bijzonderheden inventarisateert.

3. Vervolgtraject

Na de intake geven we een advies over een vervolgtraject. Het vervolgtraject is een all in traject met als uitkomst een rapportage specifiek voor arts, cliënt en werkgever.

Waarom Ergatis?

Doorbreek status quo

Overbrug stagnerende situaties en stimuleer vooruitgang.

Verkrijg duidelijkheid

Krijg duidelijkheid om verdere stappen te zetten.

Vermijd conflicten

Kies voor een vruchtbare oplossing en vermijd conflicten.

Voorkom loonsanctie

Voorkom loonsancties door tijdig actie te ondernemen.

Ervaringen van 

Werkgevers

Dank voor je heldere beantwoording! Tot een volgende verwijzing!

Casemanager DN

Casemanager

Wij zijn bijzonder tevreden over het traject bij Ergatis. Vooral de snelheid en deskundigheid waren opvallend. Medewerkers zijn goed bereikbaar. Tevreden ook over de “summiere” conclusiebrief en fml. Ik zou jullie zeker aanbevelen. Totaal cijfer 9,5

Verwijzer W.B.

Werkgever

Zojuist is de beslissing op bezwaar binnengekomen. Het bezwaar is gegrond verklaard en de IVA is met terugwerkende kracht toegekend. Vond het leuk om het jullie ook even te melden. Dank, ook namens de werkgever, voor jullie medische hulp in deze.

Arbeidsdeskundige MvdM

Werkgever

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of een traject voor onze situatie werkt?

Na het intakegesprek geven wij een advies over het vervolgtraject. Als werkgever of arts ontvang je een helder en gedetailleerd verslag met onze bevindingen en aanbevolen diensten.

Hoe kan ik een werknemer aanmelden?

Via de aanmeldknop kun je een werknemer aanmelden. Je kan ook bellen of een mail sturen. Onze contactgegevens staan op onze contactpagina.

Hoe log ik in op de Ergatis portal om een werknemer aan te melden?

Je kunt inloggen door op de button [inloggen verwijzersportal] te klikken naast de button [werknemer aanmelden].

Benieuwd wat Ergatis voor je kan betekenen?

Neem contact op met Ergatis om meer te weten te komen over hoe we je kunnen helpen of meld een werknemer direct aan via ons aanmeldformulier.